Понеделник, 15.04.2024, 02:03
[ НОВО ОТ ФОРУМА · ПОТРЕБИТЕЛИ · ПРАВИЛА · ТЪРСЕНЕ · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум за Древния Изток » ОБСЪЖДАНЕ » АДМИНИСТРАТИВНА ЗОНА » Как се регистрира в сайта и форума
Как се регистрира в сайта и форума
BastetDate: Четвъртък, 18.08.2011, 18:57 | Message # 1
**
Group: Администратори
Messages: 26
Awards: 0
Status: Офлайн
При регистрация, задължителни за попълване са всички полета, които са обозначени с червена звездичка. Една от причините полетата да са толкова много е, за да не се налага да четем порно-реклами от ботове във форума, затова ще Ви помоля да имате търпението да попълвате.

Ето в картинки какво следва да се попълни:След като натиснете бутона "Registration" на посочения от Вас e-mail ще поличите писмо от uNet:
Отворете го, за да завършите своята регистрация. Ето на картинка къде се кликва с мишката за активиране на ника Ви в dreven-iztok.ucoz.com
Остава Ви още една стъпка, която също представлява защита от ботове. Въведете кода, който ще Ви се изпише на екрана. Ако не го разчитате, кликнете върху него и той ще се смени с нов такъв. Когато приключите с въвеждането на кода, натиснете бутона "Send" и това е всичко. Вече можете да влизате в сайта и форума, като изписвате при вход Вашите: e-mail и парола.

ВНИМАНИЕ:


Ако вече имате регистрация в който и да е сайт, ползващ uNet, не се опитвайте да се регистрирате в dreven-iztok.ucoz.com, а директно напишете пощата и паролата, с която сте били регистрирани в другия сайт и попълнете кода, който ще Ви се изпише. Ще разберете, ако имате такава регистрация в подобен сайт, защото dreven-iztok.ucoz.com ще ви изпише, че мейлът ви се ползва от друг потребител и това значи, че тогава директно трябва да ползвате меню "Вход" с този мейл, с който се опитвате да се регистрирате и с Вашата парола.

А ако имате някакви проблеми с регистрацията, пишете ни ОТ ТУК .
 
Форум за Древния Изток » ОБСЪЖДАНЕ » АДМИНИСТРАТИВНА ЗОНА » Как се регистрира в сайта и форума
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: