Петък, 24.05.2024, 16:04
[ НОВО ОТ ФОРУМА · ПОТРЕБИТЕЛИ · ПРАВИЛА · ТЪРСЕНЕ · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Правила
BastetDate: Събота, 13.08.2011, 20:27 | Message # 1
**
Group: Администратори
Messages: 26
Awards: 0
Status: Офлайн
Настоящите правила обхващат целия форум и сайт. В отделните категории на форума и сайта е възможно да има собствени правила, които да регулират поведението в тях. При това настоящите правила остават валидни при каквито и да било случаи.

Правилата се въвеждат, за да се създаде комфортна и конструктивна атмосфера на общуване. Ако не ви устройва установената форма на общуване, то въздържайте се от писане тук.

I. Регистрация.

1. Регистрирайки се в сайта и форума, потребителят се съгласява да изпълнява настоящите Правила.

2. За регистрация потребителят е длъжен да предостави действащ адрес на електронна поща. Ние гарантираме конфиденциалност на указаната информация.

3. Изборът на nickname се явява ваше изключително право, но администрацията оставя за себе си възможността да предприеме мерки за бан на nickname, ако неговото използване нарушава общоприетите морални и етични норми или е оскърбително за другите потребители. Забранена е регистрацията на nickname, сходни с вече съществуващи до степен, в която могат да въведат в заблуждение други потребители.

4. Забранена е многократната регистрация на един потребител. Такова нарушение е много сериозно, защото въвежда другите потребители в заблуда и ще доведе до бан.

II. Порядък на поведението.

1. Общуването в сайта и форума се гради на принципа на общоприетите морал и етика. Спазва се културния изказ и добрия тон.

2. Строго забранена е употребата на нецензурни думи, препирни, оскърбителни изрази, независимо от това в какъв вид и към кого са били адресирани, в това число и при подмяна на букви със символи.

3. Категорично е забранена каквато и да е реклама, в това число и реклама на интернет-проекти (с изключение на случаите, когато е уговорено предварително с администрацията).

4. Вашият подпис във форума не може да бъде безкрайно дълъг. Към него се предявяват същите изисквания, каквито и към мненията ви във форума.

III. Публикация на съобщения.

1. Названието на темата ви следва да бъде информативно, максимално ясно да отразява какво ще се разисква.

2. Преди създаването на нова тема се убедете, че я създавате в раздела, съответстващ на тематиката и, а също и се постарайте да проверите дали даденият въпрос не е бил обсъждан по-рано.

3. Забранено е създаването на еднакви теми в различни раздели и писане на мнения с еднакъв замисъл в различни теми.

4. Старайте се да не допускате да пишете с граматически грешки - това създава негативно впечатление за вас.

IV. Отношения между потребителите и администрацията.

1. В своите действия администрацията на сайта и на форума се ръководи от здравия смисъл и вътрешните правила за управление.

2. Категорично се забранява обсъждането на действията на администрацията (администратори и модератори на форума) в каквито и да било раздели на форума и теми с изключение на специализирания раздел във форума: "МНЕНИЯ, СЪВЕТИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ", предназначен за обсъждане на всички аспекти по работата на сайта и целия форум, като обсъждането трябва да е в рамките на добрия тон.

Администрацията оставя за себе си правото да изменя правилата с последващо уведомяване на потребителите за това.
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: