Неделя, 13.06.2021, 10:44
Main » Ad Board » ДРЕВЕН ЕГИПЕТ И АФРИКА » Техника и технологии

Stephen Michael Vinson - Boats of Egypt Before the Old Kingdom
21.10.2012, 19:33
 
  
 
 
  Докторска дисертация от Университета на Тексас, посветена на развитието на речното плаване в Древен Египет в периода предшестващ обединението на страната и възхода на Старото царство. Макар този аспект от древноегипетските технологии да не е така популярен, не трябва да се забравя, че той стои в основата както на един от важните за стопанството на страната отрасъл - риболовния, така и на еволюцията на транспортната техника, без която не би било възможно грандиозното строителство, превърнало долината на Нил в страна на чудесата.
 
 

Stephen Michael Vinson - Boats of Egypt Before the Old Kingdom, College Station TX), Texas A & M University, 1987- на английски език, от The Texas A & M University, формат PDF, файлът не е архивиран.Свалянето става с десен бутон (right bottom) и Save as...

   Stephen Michael Vinson - Boats of Egypt Before the Old Kingdom, College Station TX), Texas A & M University, 1987 - на английски език, от Scribd.com , формат PDF, файлът не е архивиран. Внимание! Scribd.com изисква създаване на акаунт (може да се влезе и директно чрез профил във Фейсбук) и ъплоудване на един или най-добре няколо лични файла за безплатен даунлоуд. След одобряването на файловете ползвателят може да сваля книги безплатно, без чакане и практически в неограничено количество. Свалянето става с ляв бутон (left bottom) и след това от бутона Download през страницата на предоставящия сървър./ Scribd.com needs a registration (entering with Facebook account is possible) and uploading of some files to an unlimited download be possible. 
 
Added by: Admin | | Tags: Древен Египет, Старо царство
Views: 1079 | Placed till: 21.11.2012 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]