Сряда, 14.04.2021, 22:23
Main » Ad Board » ДРЕВЕН ИЗТОК- ОБЩИ ВЪПРОСИ » Общи изследвания

David Abulafia- The Great Sea
24.05.2014, 15:34

"Великото море" е епична картина разкриваща историята на Средиземно море и Средиземноморието от дълбока древност до наши дни - от Древния Изток през Римската епоха и Средновековието до модерните времена. От Гибралтар до Леванта, от Северна Африка до Италия и Гърция това не е просто история за войни и търговия, но и сага за интимната връзка на хората и народите с морето, превърнало се в тяхна съдба.

  David Abulafia- The Great Sea: A Human History of the Mediterranean, London, Penguin Books, 2012 - на английски език, от Google Docs,формат EPUB, файлът не е архивиран. Сваляне с ляв бутон (left bottom) от страницата на предоставящия сървър, после през бутона стрелка надолу/after by down arrow buton.

  David Abulafia- The Great Sea: A Human History of the Mediterranean, London, Penguin Books, 2012 - на английски език, от Google Docs,формат PDF, файлът не е архивиран. Сваляне с ляв бутон (left bottom) от страницата на предоставящия сървър, после през бутона стрелка надолу/after by down arrow buton.

Added by: Admin | | Tags: Срециземноморие, Древен Иаток, Левант
Views: 1044 | Placed till: 24.06.2014 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]